Läsning och yinyoga hos Parment yoga

Läsning och yinyoga hos Parment yoga. Det blev en harmonisk lördagförmiddag hos Parment yoga den 26 oktober, Mer Människa hos Parment yoga.

parmentc

Mer Människa hos Parment yoga

Intuitivt ledde yogainstruktör Ulrika Parment in de medverkande i olika yogapositioner. Efter tre positioners introduktion började jag läsa valda texter ur min senaste bok Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Därefter växlade innehållet för deltagarna mellan vägledning genom olika yinyogapositioner och läsning ur boken.

Några fotografier från förmiddagen av Hans Parment. Bilderna är publicerade med tillstånd av Parment yoga och de medverkande.

 

 

parmentb

parmente

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisabeth

www.punctum.saliens.se drivs av Elisabeth Jönsson, universitetsutbildad kommunikatör och legitimerad gymnasielärare. Bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare. I dag arbetar Elisabeth som gymnasielärare och undervisar i media och kommunikation. Även verksam som författare och medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang där musik och sång blir ett naturligt inslag. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor parad med en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet och den tid vi lever i", är den första i förlagets regi och gavs ut våren 2016. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund samt Musikcentrum Syd.