Läsning och yinyoga hos Parment yoga

Läsning och yinyoga hos Parment yoga. Det blev en harmonisk lördagförmiddag hos Parment yoga den 26 oktober, Mer Människa hos Parment yoga.

parmentc

Mer Människa hos Parment yoga

Intuitivt ledde yogainstruktör Ulrika Parment in de medverkande i olika yogapositioner. Efter tre positioners introduktion började jag läsa valda texter ur min senaste bok Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Därefter växlade innehållet för deltagarna mellan vägledning genom olika yinyogapositioner och läsning ur boken.

Några fotografier från förmiddagen av Hans Parment. Bilderna är publicerade med tillstånd av Parment yoga och de medverkande.

 

 

parmentb

parmente

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Även författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor parad med en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken Mer Människa - tankar om livet och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund samt Musikcentrum Syd.