Poesivandring Kittebo kursgård 14 maj 2017

Poesivandring Kittebo kursgård 14 maj 2017. I natursköna maj anordnar Kittebo kursgård och skogscafé en poesivandring med poesi, musik och god mat i trevligt sällskap.

Vandringen börjar klockan 13.00, samling vid grinden klockan 12.45 för välkomstdrink med tilltugg. Det finns också möjlighet till lunch, 12:00-12:45 Ungersk linssoppa (med kött eller vegetarisk, från Skogscafé Pusta ut) som köpes på plats.

OBS! Föranmälan till Britta Lindberg, Sensus. För ytterligare information se gärna Sensus/ Orden runt

Mer om innehåll och platsen för vandringen via hemsidan för Kittebo kursgård och skogscafé.

Då antalet platser är begränsat är föranmälan viktig.

Jag kommer att medverka med egna texter, poesi och sånger.

poesivandring kittebo

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Även författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang.
Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor parad med en stor nyfikenhet på de digitala mediernas
möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens.
Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft.
2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken Mer Människa – tankar om livet och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi.
Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter.
Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).