Mer Människa på ditt lokala bibliotek

Mer Människa på ditt lokala bibliotek. Våren 2016 släpptes boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i på Liv & Tanke Förlag.

Flera bibliotek har valt att köpa in boken, såsom biblioteken i Alvesta, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Karlshamn, Stockholm, Sundsvall, Växjö med flera ställen. Har inte just ditt bibliotek boken så kan de välja att köpa in den efter ett inköpsförslag av dig eller be biblioteket låna den från ett annat bibliotek.

Mer Människa på ditt lokala bibliotek

mermanniskaomslagsbild

På åtskilligt fler bibliotek finns boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i som e-bok.

Önskar du ett eget exemplar finner du aktuella inköpsställen via bifogad länk återförsäljare böcker.

För personligt signerade exemplar välkommen att kontakta mig på mejladress: elisabeth.jonsson (at) punctumsaliens.se

Läs mer om vad som är på gång just nu.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth

www.punctum.saliens.se drivs av Elisabeth Jönsson, universitetsutbildad kommunikatör och legitimerad gymnasielärare. Bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare. I dag arbetar Elisabeth som gymnasielärare och undervisar i media och kommunikation. Även verksam som författare och medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang där musik och sång blir ett naturligt inslag. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor parad med en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet och den tid vi lever i", är den första i förlagets regi och gavs ut våren 2016. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund samt Musikcentrum Syd.