Planeringsmöte Författarrummet 2017

Planeringsmöte Författarrummet 2017. Medverkande i ”Författarrummet” Kittebo kursgård sammanstrålade fredagen den 9 december på café Alma, Växjö stadsbibliotek. Flera spännande idéer och projekt är på gång inför 2017. Efter jul- och nyårsledigheten kommer ytterligare information.

Så viktigt för själ och hjärta att få vara i tillåtande sammanhang som främjar kreativitet och livsglädje.

 

johanochsven
Johan Ragnarsson (till vänster) och Sven Velander. Foto: Elisabeth Jönsson
tinaochevaforfattarrummet
Tina K Persson ( till vänster) och Eva Fodor Velander. Foto: Elisabeth Jönsson
forfattarrummetbibl
Sittandes från vänster: Sven Velander, Johan Ragnarsson, Olle Larsson, Eva Fodor Velander och Tina K Persson. Foto: Elisabeth Jönsson

Punctum saliens gör nu ett uppehåll till början av januari 2017. Vill passa på att önska dig som följer denna sida en God Jul och ett Gott Nytt År.

christmas

Nyfiken på Författarrummet Kittebo?

Tidigare inlägg på Punctum saliens om Författarrummet, Författarrummet Kittebo kursgård.

Och har du lite tid över tipsar jag om en mycket enkel film från Kronobergs bokmässa i år där jag läser ett kort stycke ur min bok Mer Människa. Filmade gjorde Eva Fodor Velander som också tagit omslagsbilden till detta inlägg.

Nyfiken på vad som är officiellt på gång inför 2017?

 

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).