Släpper bok i vår!

I slutet av april släpper jag första boken genom Liv&Tanke Förlag. Du kommer att kunna följa alla händelser inför, under och efter bokutgivningen här på Punctum saliens.

Bokens titel och omslag kommer jag att presentera här på Punctum saliens lite mer utförligt inom kort. Planerar också för fullt inför releasen.

Mer Människa

Det blir en bok som handlar om vad det kan innebära att vara människa i vår tid. Perspektivet är existentiellt och sociologiskt och innehållet har växt fram under flera års tid. Inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens har haft en viktig roll för bokens tillkomst.

Bokrelease 27 april i Det fria ordets hus

Bokrelease är inplanerad den 27 april klockan 18:30 och platsen för releasen blir Det fria ordets hus i Växjö. Mer information om boken och releasen kommer att läggas ut här på Punctum saliens och på hemsidan för Det fria ordets hus bland annat.

Förbeställning och ytterligare information

Önskar du redan nu lägga in en förbeställning är du välkommen att kontakta mig.

Välkommen också att läsa om tidigare böcker i regi av Punctum saliens och om vem jag är som står bakom projektet.

Media och bloggare kommer under våren att ha möjlighet att boka ett recensionsexemplar. Mer information om det kommer att läggas ut när det blir aktuellt.

För att hämta energi och fokusera mer på arbetet med boken tar jag en paus från Punctum saliens ett tag. Återkommer med ett nytt inlägg den 5-6 mars och passar på att önska dig en fin vintervecka.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

Elisabeth

www.punctum.saliens.se drivs av Elisabeth Jönsson, universitetsutbildad kommunikatör och legitimerad gymnasielärare. Bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare. I dag arbetar Elisabeth som gymnasielärare och undervisar i media och kommunikation. Även verksam som författare och medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang där musik och sång blir ett naturligt inslag. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor parad med en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet och den tid vi lever i", är den första i förlagets regi och gavs ut våren 2016. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund samt Musikcentrum Syd.