Tack till Hantverket i Växjö

Ett varmt tack till ”Hantverket” i Växjö som under 2013 varit återförsäljare för boken ”Berika och värna livet:tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration”.

Några exemplar sålda i samband med julhandeln, något jag är mycket glad över.

Hantverket har ingen nätnärvaro så jag kan ej länka till butiken, men jag kan i korthet berätta att butiken Hantverket är belägen i hörnet av Sandgärdsgatan/Kungsgatan i Växjö och drivs sedan 25 år tillbaka av Anne-Mari Sjölund.
Sortimentet är präglat av genuint hantverk från olika platser i Sverige.  Här finns plädar av äkta ull, smide, handgjorda designade smycken med andra ord varor med tanke och hjärta bakom.
Varmt tack Anne-Mari Sjölund och tack till de kunder som fann vägen till boken i butiken.

Är du intresserad av boken finner du en länk till samtliga återförsäljare här.

Du har också möjlighet att köpa boken signerad av mig. Besök då Punctum saliens webbshop och meddela mig hur många böcker du önskar signerade elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).